Campingvogn & Fortelt

Komplet rengjort campingvogn inden vinteren kommer 2019

Artikel foto: Nyvasket Campingvogn

Nu da campingvognen skulle overvintre hjemme, så var det en god mulighed for at få den komplet rengjort, så den står som ny. Jeg har faktisk aldrig set den være så hvid, efter den fik den helt store vaske tur, med en god omgang varmt vand, sæbe med voks, og masser af knofedt.

Her kan du se et par før og efter billeder, og her kan man virkelig se den store forskel, og hvor beskidt den var blevet efter bare en halv sommersæson, på græs.


Før:

Artikel foto: Før den blev vasket
Artikel foto: Før den blev vasket
Artikel foto: Taget af campingvognen vasket halvt

Det er helt vildt så beskidt den var blevet, men med et par timers knofedt og god tålmodighed, så kunne men se resultatet løbende, og det var altså en god fornemmelse. Nu har den også stået et sted med masser af vind, og nogle træer, så dette vil jo ske, og helt sikkert også igen.

Efter:

Artikel foto: Efter den blev vasket
Artikel foto: Efter den blev vasket

Nu kender jeg opskriften på dette, og det har været alle timerne værd, at få den helt rengjort og dermed klar til nattefrost, slud og sne, som de allerede nu har varslet den kommende tid. Om det så ender med at blive sådan, det er lidt svært at tro på, med de klimaforandringer der er.

Uanset hvad, så er jeg nu klar til vinteren, og så kan det ikke blive januar for hurtigt, for så kan campingvognen få sin nye dør i, og skiftet gaskasse låsen, inden jeg skal ud på en masse nye oplevelser i Danmark. Det eneste jeg ikke har nået at gøre rent, er forteltet, som heller ikke var så beskidt, men det skal helt sikkert ind og have en omgang også.. Men det er en helt anden historie..


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close