Camping Tips

Kør altid en testtur med den campingvogn som du vil købe

Artikel foto: Campingvogn og bil

Nu har jeg lært alt fra bunden på den hårde måde, men alligevel så tager jeg oplevelsen med et smil. En af de gode råd jeg meget gerne vil bringe videre, og som ikke stod klart i tankerne for mig, da jeg købte min campingvogn, er at “kør nu en tur med din nye campingvogn”, for selvom det virker oplagt, at din personbil kan trække vognen, så er det ikke altid sikkert.

Alt pegede på at det kunne lade sig gøre, og bil samt campingvogn passede sammen på papiret, men det var langtfra sådan. For mange af de nye biler (eller nyere) har faktisk ikke så pokkers mange heste, at den kan trække vognen.

Artikel foto: Campingvogn og bil

Derfor, træk en tur med den campingvogn du har forelsket dig i, så du er helt sikker på at du kan komme afsted på en masse oplevelser, og ikke som jeg er afhængig af et familiemedlem eller en god ven/bekendt kan køre vognen for dig.

Som nævnt flere gange, så har jeg ikke fortrudt dette et sekund, og tager det som held i uheld, men det er da lidt pinligt, men igen også en sjov historie, især når både bil og campingvogn er i den mindre kategori.

Man lærer hele livet, og kan derfor også give gode råd videre.

 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close