Campingvogn & Fortelt

Køerne er tilbage på græs og får igen brød hver eneste morgen

Artikel foto: Køerne er på marken igen – Maj 2020

Så ved man at det er sommer igen i Danmark, for køerne er kommet tilbage på græs, her ved Fårup Sø, og bondemanden kommer kørende med brød til dem, hver eneste morgen. Den første sæson lurede jeg godt nok noget, da der kom en bil klokken meget tidligt (mellem 05:00 & 06:00) og man kunne høre køerne komme løbende herop mod bilen, og den “mystiske mand”.

Artikel foto: Køerne og bondemanden

Men det er bare den glade bondemand der kommer med brød til sine elskede køer, og det er stadigvæk hver eneste morgen han kommer forbi, men han kommer en del senere lige for tiden.

Det var lige før at man kunne stille uret efter bondemanden i 2019 sæsonen, men nu var den næsten 08:00, før han dukkede op, og køerne havde da os trasket en del rundt heroppe omkring campingpladsen, som om de ventede på ham, og ikke mindst hans godbidder.

Artikel foto: Køerne og bondemanden

Som man kan se på det indsatte billede, så kommer de løbende med dette samme de hører bilen, så de kender ham jo ret godt, og det er nu ret sjovt at se dette, også selvom man er på en campingplads. Det er dejligt med naturen så tæt på en, og jeg er jo allerede oppe, når han kommer.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close