Campingvogn & Fortelt

Kampen mellem mig, ørentvisten og kaffemaskinen

Artikel foto: Kaffemaskine i campingvognen

Tilbage i sommeren 2019 hvor jeg havde min allerførste sæson som Campist og endda som sæsonligger, så opdagede jeg nogle af livets glæder ved at have en vogn og fortelt.

For ude i mit fortelt stiftede jeg bekendtskab med nogle nye “kæledyr” og det var den nu ellers harmløse ørentvist som dagligt vendte tilbage. Jeg er lidt usikker på om ørentvisten er glad for min velbryggede filterkaffe, eller om det bare det dejlige lune og fugtige miljø.

Artikel foto: Kaffebrygning i campingvognen

Spøg til side, den meget harmløse ørentvist vendte trofast tilbage hver dag i mit fortelt, og det er fordi de elsker det fugtige miljø, men jeg syntes de var der “lidt for meget, over det hele” især i kaffefilteret, men gudhjælpemig også der hvor vandet skulle i, så den skulle skylles hver morgen, hvis man altså ikke var ligeglad med ørentvisten, men jeg syntes ikke jeg ville brygge dem med.

Se også: Sådan slipper du af med harmløse ørentviste i forteltet

Jeg var ellers super glad for at have kaffemaskinen i forteltet, men nu er den altså flyttet ind i campingvognen på mit lille tekøkken, og står der hvor vasken er, og den bruger jeg jo aldrig, så den plads kunne den altså få. Det er også først på sensommeren af det føles som om der er mange, da ørentvisten får unger på dette tidspunkt, men hvis de finder ind i campingvognen alligevel, så ved jeg ikke lige hvad jeg skal gøre, men det forventer jeg nu altså heller ikke at de gør, da ørentvisten ikke bryder sig om at være indendørs.

1-0 til mig, mod ørentvisten.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close