Kultur & Oplevelser

Kæmpe “Svensk” luftballon kom svævende over huset

Artikel foto: Luftballon

Lyden af en luftballon kan få mange mennesker op af sofaen, og ud at kigge op i luften, og se ballonen komme svævende, næsten lydløst, meget tæt på.

Jeg havde ellers planlagt en aftentur igen, tirsdag aften, i jagten på den dumme ørred, som jeg endnu ikke har lykkedes med at fange. Men temperaturen sagde 27 grader i skyggen, klokken 20:00, og derfor hoppede jeg på sofaen, med åbne vinduer, og så kom den velkendte lyd.

Man kan tydeligt høre når der kommer en luftballon forbi, og dem kommer der faktisk en del af her i Midtjylland, hvor de svæver mod Vest, og så gælder det ellers bare om at komme ud og kigge op i luften. Jeg tænkte ikke lige over jeg skulle have mit kamera med, og da jeg endelig fik det fundet frem, så var det med den forkerte linse, og så måtte jeg lige skifte den, så jeg kunne fange den på afstand, og her lykkedes det for mig, at knipse et par billeder af den “Svenske luftballon”.

Artikel foto: Luftballon

Det var en virkelig stor luftballon, og en af de største vi har set her i området, og vi vil skyde på, at den har haft omkring 30 personer ombord. Den store lyserøde luftballon havde teksten “Ballongfllyg Upp & Ner” og når man søger på dette, så kommer der et Svensk firma frem, men det er lukket. Nu kan det jo være et Dansk firma der har købt, eller overtaget denne ballon, og flyver i Danmark.

Uanset hvad, så var den stor, flot og som altid sjov at opleve.


 

Back to top button
Campisten.com
Close