Nyheder

Jylland hårdt ramt af gasflaske-tyverier i efterårsferien 2019

Artikel foto: Tomt rum til gasflasker

Hverdagen er kommet tilbage efter, efterårsferien 2019, og her danner der sig et klart billede af at Fårup Sø Camping ikke var de eneste i Jylland, der blev ramt af gasflaske-tyveri. Flere midtjyske medier skriver nemlig i denne uge 43, at mange campister har anmeldt tyveri af deres gasflasker på pladser i og omkring Silkeborg, Herning, osv.

Man mener nu at det er et planlagt “tyve-togt” gennem Jylland.

Det er jo “kun” materielle ting, men jeg lærte igen lidt nyt ved dette, for jeg havde jo mine gardiner rullet delvist ned i min campingvogn, og kan være grunden til at de også forsøgte at komme ind i min campingvogn, der dog kun indholdte gryder, pander, dyner osv.

 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close