Put and Take søer

Jelling Put and Take, lækker klar sø lige ved siden af Fårup Sø

Artikel foto: Jelling Put and Take 2020

Der er en lille men god fiskesø ved siden af Fårup Sø Camping, og det er Jelling Put and Take.

Nogle er til søer, nogle er til Put and Take, og nogle fisker lige meget hvor der er vand. Mulighederne er i hvert fald store lige omkring Fårup Sø Camping, hvor man kan besøge Fårup Sø fra campingpladsen, men når man så kigger lige over på den modsatte side, så ser men en Put and Take.

Jelling Put and Take ligger lige på den modsatte side af Fårup Sø Camping, og her kan man gå over på 5-10 minutter, men det kan tage længere tid, hvis ishuset er åbent. Jelling Put and Take er faktisk et ret lækkert sted, med den bedst mulige udsigt til både Fårup Sø og campingpladsen.

Artikel foto: Klart vand i Jelling Put and Take 2020

Selve Put and Take søen er en stor sø med frisk rindende vand, og så er selve søen og meget klar, og man kan stort set se bunden overalt (ikke på midten) når man går en tur rundt. Der er som på alle Put and Take søer, eller mange, lidt grøde øverst på vandspejlet, men det er svært at undgå.

Artikel foto: Rindende vand til Jelling Put and Take 2020

Hvis du er på campingpladsen og gerne vil prøve at fiske i denne put and take sø, og desværre ikke har en fiskestang med, så kan man faktisk leje sådan en med tilhørende grej. Skulle man nu også fange en fisk, så kan man også låne en grill og spise den med det samme, ved søen.

Se artikel foto herunder:

Artikel foto: Priser og diverse tilbud ved Jelling Put and Take 2020

Der er en super flot udsigt ved Jelling Put and Take, for mens man sidder og fisker, så kan man kigge udover Fårup Sø, der er lige op og ned af Put and Take søen. Der er også et rigt dyreliv, så der er masser at lave, hvis man nu har børnene med, og de skal underholdes lidt, mens man fisker.

Artikel foto: Put and Take lige ved siden af Fårup Sø
Artikel foto: Kig udover Fårup Sø fra Put and Take søen

Jeg skal i hvert fald over og fiske nogle timer i denne Put and Take, og jeg har også en god ide om hvordan jeg skal “snørre” fiskene i søen, men det får du får at vide om det lykkedes, når jeg har været afsted. Indtil da, kan du jo selv tage turen omkring søen og se om du kan fange fiskene.

Knæk & Bræk.


 

Back to top button
Campisten.com
Close