Nyheder

Jelling Orm er søsat i Fårup Sø, men den ser noget træt ud

Artikel foto: Jelling Orm er søsat april 2020

Det er kun et par dage siden af jeg skrev om Jelling Orm, og at de frivillige bag dette skib, ikke viste om den overhovedet ville kunne blive søsat her i sommeren 2020, hvor Jelling Orm også har 30års jubilæum. Men ud af det blå er den altså kommet i vandet, frem mod denne lørdag morgen.

Men Jelling Orm ser ud til at have et problem, for den har godt nok noget slagside, og hænger meget i bagenden, og om det er kommet i forbindelse med at de søsatte den, eller om det er kommet efterfølgende det ved jeg endnu ikke noget om, men lur mig om jeg ikke finder ud af det.

Artikel foto: Jelling Orm i Fårup Sø 2020

Det ser desværre ud til at den har taget vand ind, og ser desværre ikke så stolt og flot ud, som jeg så den første gang midt ude på Fårup Sø, sommeren 2019.

Artikel foto: Jelling Orm i Fårup Sø 2020

Om den har manglet en bundprop, eller har været utæt et andet sted, det ved jeg som sagt ikke, og jeg ved faktisk heller ikke, om de selv ved at den står som den gør i skrivende stund. Men mon ikke der er nogle som har kontakt med foreningen og får fat i dem, snarest muligt.

Jeg håber de får styr på Jelling Orm, så den kan komme helt ud på søen.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close