Kultur & Oplevelser

Jelling Musikfestival: Årets fest, også for campisterne i 2020

Artikel foto: Festival

Årets helt store fest i Jelling, er den kæmpe store Jelling Musik Festival, der afholdes hver eneste sommer, og som er en stor del af områdets campingpladser også. Fårup Sø Camping har rigtigt mange gæster boende på deres plads frem mod (og under) denne festival, og laver også deres helt egen fest med blandt andet øl og madtelt i indkørslen til Fårup Sø Camping.

Jeg ankom til Fårup Sø Camping i 2019, et par uger efter at denne festival blev afholdt i Jelling, og flere sagde at man naturligvis godt viste at denne fest blev afviklet, men man lagde ikke rigtigt mærke til gæsterne på selve campingpladsen, da de enten sov eller var på festpladsen.

Jelling Musikfestival har allerede mange af navnene klar til 2020, og her skriver de på deres hjemmeside, at man blandt mange kan opleve den altid hyggelige og sjove Niels Hausgaard og feste igennem sammen med Lukas Graham, som vender tilbage til festivallen. Herunder kan du se en video fra 2012 hvor han væltede festivallen, der rent faktisk også var den første festival de spillede på.

(Klik på skærmen af den indsatte video, for at se Lukas Graham på Jelling Musikfestival)


Fårup Sø Camping gør meget for festival gæsterne.. Campingpladsen har et stort grønt område til gæsterne af festivallen og her kan man benyttede sig af deres pool, samt tage et bad på lige fod med pladsens andre gæster. Fårup Sø Camping har en side med en masse information til Festival gæsterne og det finder du på siden Her


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close