Kultur & Oplevelser

Jelling Musikfestival 2020 afholdes 28, 29, 30 og 31 maj

Artikel foto: Festival 2020

Jelling Musikfestival har allerede de første navne klar til 2020, og her har de blandt andet fået de Britiske stjerner Duran Duran tilbage til Danmark, og de spiller lørdag 30 maj 2020. Sådanne navne og mange mange flere er noget der tiltrækker danskere til den fortrinsvise lille by udenfor Vejle, men de fire dage med masser af musik og fest, tiltrækker helt naturligt en masse danskere, så byen vokser.

Nu er det ikke kun Britiske stjerner som kommer til denne festival, for der kommer også kendte Danske navne som Lukas Graham, Alpha Beat, Spleen United, Malurt fortæller Jelling Musikfestival på deres hjemmeside, men der kommer mange mange flere, til denne fest over dem alle.

Når Jelling by og omegn vokser i takt med de mange festivalgæster, så vil der også komme en masse spændende tilbud til de mange besøgende, og her kan campisten.com anbefale man blandt andet holder øje med vafo.dk (Vejle Amts Folkeblad) som er “den lokale sprøjte” eller online avis, som man her siger her i nyere tid, for denne online avis, samarbejder festivallen med.

Det er stadig muligt at købe en festival pakke hos Fårup Sø-Camping, og det er ikke bare en overnatning der tilbydes i denne periode, hvor der er masser af liv og glade dage. For når man bor på festivalpladsen på campingpladsen, så kan man få sig et varmt bad, benytte deres pool, parkere, eller få lidt mad og en kold fadbamse, da der er opstillet boder i deres indkørsel.

Læs mere om festival informationen på campingpladsens side Her


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close