Kultur & Oplevelser

Jelling Golfklub er blot 5 minutter fra Fårup Sø Camping

Artikel foto: Golf

Hvis du bor på Fårup Sø Camping, så har du blot 5 minutters kørsel til en meget populær golfbane i Danmark, der har mange gæster i løbet af sommer sæsonen. Jelling Golfklub ligger omkring 2,5 km fra campingpladsen og her har man mulighed for at fornøje sig på deres 18- hullers bane, men hvis du er i området udenfor sommer sæsonen, og der ikke er frostvejr, så er det stadig muligt at spille.

Artikel foto: Ruteplanen til Jelling Golfklub

Som du kan se på billedet herover med ruteplanen, så er der ikke langt til Jelling Golfklub som har hjemme på adressen Jelling Skovvej 2, Jelling. Du kan altid tjekke banestatus på deres tilknyttede hjemmeside som hedder jellinggk.dk hvis det har fanget din interesse at besøge banen der er omkranset af skov med et rigt dyreliv, tæt på Fårup Sø, og ikke mindst Fårup Sø Camping.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close