Campingvogn & Fortelt

Jeg valgte lige at slå græs på årets hidtil varmeste dag 2020

Artikel foto: Græsklipning 25-6-2020

Jeg skal da lige love for at sommeren er kommet til Danmark, og det er ikke bare sommer, det er hedebølge, og utroligt varmt. Natten til denne torsdag 25 juni 2020 var faktisk ikke så slem, og jeg forventede faktisk det var varmere, men tidligt i morges omkring 05:00 måtte jeg trække varme på en times tid, men det var også kun til solen lige fik fat, og så gik det ellers stærkt.

Vi har haft årets hidtil varmeste dag her 25 juni 2020, og lige netop denne dag skulle jeg slå græs ved campingvognen, for det var blevet langhåret, eftersom jeg havde udskudt det et par gange. Allerede klokken 07:30 denne morgen ramte temperaturen 35c i forteltet, og så steg den ellers bare, og så viste jeg godt hvad klokken havde slået, og det blev en varm omgang.

Med et par pauser klemt ind i græsslåningen, til at klare solcreme og væske, så lykkedes det mig at få slået græsset og endda også klippet med saksen langs teltet.

Artikel foto: Græsklipning 25-6-2020
Artikel foto: Græsklipning 25-6-2020
Artikel foto: Græsklipning 25-6-2020

Så nu står det hele snorlige igen, og det skal altså se pænt ud på min plads, for der kommer mange forbi heroppe på toppen, for at se den meget flotte udsigt.

Nu håber jeg ikke det gror vildt meget de næste par dage med alt den varme, men jeg har hørt en fugl synge om at der kommer regn/torden i weekenden, og så gror det hele igen. Nu var det jo årets hidtil varmeste dag denne torsdag, men fredag 26 juni 2020, skulle blive varmere..!

Så er der ikke andet for, end at tage turen forfra.. jeg kender jo vejen 🙂


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close