Campingvogn & Fortelt

Jeg nåede lige at få slået græsset inden der kom regnvejr

Artikel foto: Inden græsset blev slået

Fredag 22 maj 2020 startede med et super flot vejr (artikel foto herover) og som man nok kan fornemme så var græsset rundt omkring forteltet, og vognen, blevet en anelse langt, og man kunne bestemt ikke se at det var blevet slået for en uge siden. Men der blev lovet regn ud på eftermiddagen, så på slaget 10:00 så fik jeg sat min el plæneklipper til, og fik slået alt græsset inden der kom regn.

Artikel foto: Efter der var slået græs. 22-5-2020
Artikel foto: Efter der var slået græs. 22-5-2020

Ikke bare græsset rundt om telt og vogn blev slået, nej jeg har kravlet rundt på alle fire med min hækkesaks, og klippet græsset langs forteltet, så det hele står snorlige, for det må godt se pænt ud, nu man er her hele sæsonen på campingpladsen, hvor mange kigger forbi toppen.

Der gik heller ikke meget mere end en time, så kom de første dryp.. Det er en god fornemmelse lige at få det klaret, men det varer med garanti ikke længe før det skal klippes igen.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close