Camping Tips

Jeg lavede mine egne gardiner til forteltet for omkring 300kr

Artikel foto: Gardiner i forteltet

Ud på sommeren 2019, hvor det blev varmere og varmere, kunne jeg hurtigt se at der skulle være gardiner i mit fortelt, som stort set alle de andre campister også havde.

Ikke nok med at varmen og solen var god i 2019, så ligger min vogn også på det højeste sted, på pladsen med den super gode udsigt, hvor mange af gæsterne kommer omkring mit fortelt, og så kan man høre snakken “om den søde lille campingvogn” og helt naturligt, kigger ind i forteltet.

Det er nu meget hyggeligt, men jeg ville altså nu have så jeg kunne lukke af og nyde kaffen i fred og ro (vigtigt med kaffen), og jagten begyndte.

Artikel foto: Gardiner i forteltet

Jeg fandt hurtigt en masse der solgte gardiner online, men når men enten ringede eller sendte en mail, så forsvandt “informationen” ret hurtigt, og ingen viste rigtigt noget om gardiner til mit lille Isabella fortelt. Da jeg havde brugt en god uge på at jagte de gardiner, så tænkte jeg.. det kan man da lave selv, og så begyndte de gode ideer at vælte frem.

Artikel foto: Gardiner i forteltet

Mit fortelt er i rigtig god stand, men de gummikanter som var rundt omkring vinduerne drillede mig lidt, for hvordan pokker skulle man få et gardin til at sidde snorlige og fast der.

Artikel foto: Gardiner i forteltet

Vi kom frem til at der skulle købes nogle flade aluminum profiler, hvor gardinerne kunne sætte fast på, og så skulle denne profil “bare køres ind i de gummikanter” og så var gardinerne jo på plads. Vi fik købt de alu profiler hele vejen rundt for 100kr og så stoffet (5x5meter) også for 100kr.

Det hele blev færdigt, efter et familiemedlem hjalp med syningen af gardinerne (mit kørekort er udløbet) og de blev limet fast til den nøje indkøbte profiler.

Ideen var god nok, men…..

Artikel foto: Gardiner i forteltet

Da jeg skulle sætte de profiler ind i de gummikanter i forteltet, så gik der ged i projektet, for selvom de ikke vejede noget som sådan, så røg de ned igen. Jeg satte en kande kaffe over, og begyndte at tænke på en plan B, da jeg kom i tanke om at man jo “bare” kunne vende dem på hovedet, og “klipse” dem fast med små klemmer, og at profilerne så kunne holde gardinerne udstrakte for neden..

Artikel foto: Gardiner i forteltet

Dette blev løsningen på mine gardiner i forteltet, og de hang der hele sommeren og eftersæsonen 2019, og de kommer helt sikkert tilbage igen, når forteltet skal op i 2020.

 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close