Nyheder

Jeg fik sagt et sidste farvel til campingchef Albert Albring

Artikel foto: Fårup Sø Camping Reception

Lørdag 19 september 2020 skulle campingchef, Albert Albring bisættes fra Vor Frelsers Kirke i Vejle, og her var jeg naturligvis med, for at sige det sidste farvel. Jeg har stadig ikke helt forstået det, for det gik så pokkers stærkt det hele, fra jeg skrev en artikel om Albert og datteren Camilla om deres 17. sæson på Fårup Så Camping, til han blev syg, og til sidst måtte give op, og tabte kampen til kræften.

Jeg har ikke nået at kende Albert så længe i forhold til rigtigt mange andre, men det er bestemt en tid jeg kan mindes tilbage til, for det var en stor befrielse at komme ned til ham og hans familie og snakke, eller når man mødte dem rundt omkring på selve campingpladsen.

Artikel foto: Udsigt over vindstille Fårup Sø

Der var fyldt op i kirken, og mange måtte desværre også gå forgæves, men det var jo ikke fordi de ikke måtte komme med til denne bisættelse, det var fordi reglerne atter en gang var strammet, grundet Coronavirus Covid-19 der desværre er tilstede i lille Danmark.

Der blev sunget sange, spillet musik, og noget jeg sent vil glemme, var at døtrene Annemette, Camilla og Pernille sang for deres far i kirken (foran kisten) og det gjorde indtryk. Det varede en lille time, og så kunne man komme med til mindehøjtidelighed på Munkebjerg Hotel, hvor der var kaffe, brød, og kage, og så kunne man få snakket lidt igennem, med de andre campister, som var der.

Det var en flot dag med høj solskin.

Campingpladsen, Fårup Sø Camping vil blive drevet videre i Albert´s ånd.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close