Camping Tips

Isabella Triplight 3-i-1 LED Lampe, perfekt lys til forteltet

Artikel foto: Isabella Triplight

Den helt perfekte lampe til forteltet, er Isabella Triplight 3-i-1 LED Lampe, der også kan sætte på teltstængerne.

Et af mine bedste køb til forteltet, har helt klart været Isabella Triplight 3-i-en LED Lampen, som kan monteres på alle teltstænger med et klik. Den er perfekt til de mørke sommeraftener, når man skal på toilet, eller bare sidder og hygge sig ude i forteltet. Når man køber denne lampe, så følger der 7m ledning med, så den kan stå/hænge og lade, når man ikke ikke bruger den, og hvis man hurtigt skal bruge lys, så vipper man bare lige lampen et hak op, og så er der lys.

Artikel foto: Isabella Triplight 3-i-1 LED Lampe

Men den kan mere end det, for der følger en holder med som du kan se på billedet herover, og den kan man også sætte lampen på, så den kan stå direkte på bordet, og når lampen er ladet op, så kan du også bruge den som lommelygte, og tage den med dig overalt, uden brug af ledningen.

Artikel foto: Isabella Triplight 3-i-1 LED Lampe

Det var de tre ting som Isabella Triplight kan, og så man bør eje som campist, men den kan faktisk en ting mere, som du nok allerede har opdaget på billedet herover. For da jeg købte denne lampe, så fortalte de mig i butikken, at holderen jo var som skabt til køkkenrullen, og de havde ret.

Isabella Triplight 3-i-1 LED Lampe koster omkring 400kr og er alle pengene værd.


 

Back to top button
Campisten.com
Close