Campingvogn & Fortelt

Isabella Triplight 3-i-1 LED Lampe, perfekt lys til forteltet

Artikel foto: Isabella Triplight

Et af mine bedste køb til forteltet, har helt klart været Isabella Triplight 3-i-en LED Lampen, som kan monteres på alle teltstænger med et klik. Den er perfekt til de mørke sommeraftener, når man skal på toilet, eller bare sidder og hygge sig ude i forteltet. Når man køber denne lampe, så følger der 7m ledning med, så den kan stå/hænge og lade, når man ikke ikke bruger den, og hvis man hurtigt skal bruge lys, så vipper man bare lige lampen et hak op, og så er der lys.

Artikel foto: Isabella Triplight 3-i-1 LED Lampe

Men den kan mere end det, for der følger en holder med som du kan se på billedet herover, og den kan man også sætte lampen på, så den kan stå direkte på bordet, og når lampen er ladet op, så kan du også bruge den som lommelygte, og tage den med dig overalt, uden brug af ledningen.

Artikel foto: Isabella Triplight 3-i-1 LED Lampe

Det var de tre ting som Isabella Triplight kan, og så man bør eje som campist, men den kan faktisk en ting mere, som du nok allerede har opdaget på billedet herover. For da jeg købte denne lampe, så fortalte de mig i butikken, at holderen jo var som skabt til køkkenrullen, og de havde ret.

Isabella Triplight 3-i-1 LED Lampe koster omkring 400kr og er alle pengene værd.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close