Camping & Fiskeri

Ingen både og få fiskere på Fårup Sø, indtil 31 april 2020

Artikel foto: Fårup Sø

Mange nyder når der ikke er nogle både på Fårup Sø, hvor der også har været meget stille, de sidste par dage.

Der er har de sidste par dage, været utroligt stille på selve Fårup Sø, hvor der ellers normalt er super mange både, og ikke mindst fiskere.

Der er som mange bekendt et rigtigt godt Gedde og Aborre Fiskeri i Fårup Sø, men det er også muligt at fange mange andre spændende fisk, såsom Brasen, Skalle, Ål, og ikke mindst Sø-ørred.

Men lige for tiden er Gedden altså fredet, fordi den gyder, og det er den indtil 30 april 2020, og så er jeg også ret sikker på at der kommer super mange fiskere her igen.

Artikel foto: Fårup Sø

Du kan altid se hvornår der er fredninger på fisk, både i ferskvand og saltvand hos fiskeristyrelsen.dk og det er altså en god ting at have styr på, hvis man ikke vil risikere en saftig bøde, hvis kontrollen kommer forbi. Nu vi har løftet pegefingeren, så husk lige dit fisketegn også.

Artikel foto: Fårup Sø

Information omkring gedden: Gedden er fredet april måned, hvor den gyder. Gydningen betyder at gedden mister en del af sin kropsvægt, så er du på jagt efter de helt store fisk, er det i marts du skal ud at fange dem, og ikke efter april måned.

Men jeg er ret sikker på at det, er hvad som holder de mange fiskere tilbage i bådene, og ikke så meget coronavirussen der er i Danmark lige for tiden. Fårup Sø byder på mange store fisk, og her er der blandt andet Aborre på +2kg og Gedder på den gode side af 10 til 15kg.

Uanset hvad, så knæk & bræk


 

Back to top button
Campisten.com
Close