Nyheder

Indkøbsmuligheder ved Fårup Sø-camping og omegn (Jelling)

Artikel foto: Super Brugsen i Jelling

Når man camperer så er det også vigtigt at man har gode indkøbsmuligheder omkring campingpladsen, for selvom selve campingpladsen også har en kiosk, så er det ikke garanteret at du kan få alt det som du står og mangler.

Mit favoritsted er blevet Super Brugsen i Jelling, som faktisk er temmelig stor, og som har et kæmpe område med grønt, som rigtigt mange gerne vil have.

Udbuddet er stort i denne Brugs, og udover grønt så har de stort set alt hvad man som turist står og skal bruge.

Udover Super Brugsen, så er der blandt andet Rema1000 og Netto, samt en OK tank ved det lokale autoværksted, hvis man lige skal have tanket bilen op, eller have fikset et eller andet, inden man skal ud og opdage området.

Du kan se Super Brugsens åbningstider på siden her

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close