Camping Tips

I dag er jeg glad for mit faste gulv i forteltet, med alt det regn

Artikel foto: Trægulvet i forteltet

Når det regner, når man er på camping, så er et fast opbygget gulv i forteltet, en rigtig god ting at have.

Jeg må sige at selvom mit gulv drillede en lille smule, da jeg kom tilbage på Fårup Sø Camping her i april 2020, så er jeg den dag i dag, rigtigt glad for at vi fik opbygget det faste gulv i mit fortelt, selvom det ikke er særligt stort. For der er virkelig kommet meget vand her de seneste dage, og det er der sikkert mange som der er glade for, og det irriterer da heller ikke mig.

Nogle er så knap så glade for regnen som jeg er, for min genbo her på campingpladsen, nikkede genkendende til at der var kommet en del vand, i sær denne fredag 1 maj 2020.

Artikel foto: Presenningen fjernet fra mit trægulv

Genboens fortelt var nemlig en anelse “svuppet” da de ikke har fast gulv, men de har dog presenning, som tager det værste, men det er jo langt fra den luksus som jeg jo har.

De pylrer dog ikke over det, men mon ikke de ønsker sig et fast gulv…Hvem ved, måske de også får det inden sæsonen er ovre, ja det må vi jo se, for der kommer jo en del vand her i lille Danmark, og specielt lige nu er vi jo også kommet ind i perioden hvor der er mulighed for skybrud.

Back to top button
Campisten.com
Close