Camping & Fiskeri

Hvordan finder man madding til fisketuren på campingpladsen

Artikel foto: Madding

Hvis man er på camping, og gerne vil ud at fiske, og mangler madding, så kan du se, hvordan du finder dette.

Når man er på camping, så kan man jo ikke bare begynde at grave efter regnorm midt på pladsen, men der findes mange muligheder for at finde dem alligevel. Man kan allerførst starte med at spørge i receptionen, og indehaveren af campingpladsen måske har et godt sted, hvor man kan forsøge sig først, og endda også få lov til at låne et graveredskab, så man ikke skal slagte køkkengrejet.

Nu ligger de fleste campingpladser jo i områder, hvor det er muligt at grave en god håndfuld regnorm til fisketuren, men nogle har ikke de muligheder, og så findes der heldigvis andre muligheder. Man kan vende store sten, for herunder hygger regnormen sig gerne, hvor der er mørkt og fugtigt, men man kan også gå ud aftenen, eller natten forinden og lyse dem frem.

Her skal man gå stille, for tramper man, så smutter ormen hurtigt igen, men en pandelampe med ikke for skarpt lys, eller eventuelt et rødt lys, skulle kunne gøre det, men det kræver lidt tålmodighed, hvis man skal bruge mange. Her i 2020 kan kan også købe orm i fysiske butikker, eller endda online, og hvis man nu laver en hurtig søgning på regnorm til fiskeri, så kommer der mange muligheder.

Der er faktisk også et gammelt ordsprog, der siger at man kan tage en avis og gøre fugtig, og smide 2-3dl havregryn på, inden man går i seng, og næste morgen, skulle der være en masse regnorm, fordi de elsker havregryn.. Jeg har aldrig prøvet det, så kan ikke sige om det er godt. Der er med garanti en masse ting, som man kan prøve sig frem med, men så går sommeren også med det.

Jeg har ofte set fortvivlede børn stå og fiske med en spinner, eller et blink ved forskellige søer, hvor de er på camping, men man hurtigt en langt bedre fiske oplevelse, hvis man smider en prop på linen og en orm for enden, på krogen, for så fanger man hurtigt en fisk.

Tålmodigheden kan hurtigt slippe op, når man har børn med ude og fiske, i sær når man kan se en masse andre fange fisk, og man ikke selv gør. Derfor kan det være en rigtig god ide at tage børnene med i en Put and Take sø, som er et sted hvor der sættes dambrugsørreder ud, som man så betaler for at kan fange, og her kan regnormen også bruges.

Knæk & Bræk

Back to top button
Campisten.com
Close