Camping Tips

Hvis din vogn overvintrer, så fjern altid dine gasflasker

Artikel foto: Tomt rum til gasflasker

Så lærte man lidt igen, eller.. Jeg ved ikke om det er et generelt problem i Danmark på landets campingpladser, eller om vi (en del vogne) bare var uheldige i denne omgang. For da jeg kom en tur ned til min campingvogn torsdag 17 oktober 2019, så ville jeg lige tænde for gassen, inden jeg ville sætte mig ind og hygge lidt.

Alt så ud som normalt, men det var det desværre ikke…

For da jeg skulle til at sætte nøglen i rummet foran vognen (artikel foto) hvor gassen er, så kunne jeg godt se at der var noget galt. Straks tænkte jeg, det kan da ikke passe at nogle har været i min vogn og stjæle mine gasflasker, og jeg begyndte at rode med låsen, som var gået i stykker og var svær at åbne.

Efter en del bøvl, så fik jeg åbnet rummet og kunne se at en ny 11kg´s flaske og en halvfuld 11kg´s flaske var væk, uden noget var splittet ad, og tyven(ene) havde endda lukket lågen til rummet så godt som muligt, så andet “ikke tog skade” eller hvad pokker de har tænkt på.

Med det samme gik jeg op til en anden af pladsens fastliggere og spurgte om personen manglede noget, og som skidt fra en spædekalv (meget hurtigt) kom svaret “Ja, gør du også det”..? Tyven eller tyvene havde altså også været på besøg her, og havde stjålet gas fra forteltet og en gasgrill, og personen opfordrede mig til at anmelde det, med det samme, hvilket jeg så gjorde.

Herefter gik jeg og personen en tur på resten af pladsen, og kunne hermed konstatere at alle vognene der var på pladsen denne vinter måned 2019, havde fået brækket forrummet op, og hvis der var gasflasker, så var de væk, men ellers var det ikke taget andet.

Det er en træls oplevelse, men så har jeg i hvert fald lært lidt igen, og det er.. fjern altid din gas fra din campingvogn, for det koster alligevel omkring 1.000kr stykket (11kg´s) og forsikringen dækker som regel aldrig, da man jo har en selvrisiko også.

Så uanset hvad, så tøm vognen, og træk gardinerne fra i vognen, så man kan se der ikke er noget af værdi. Flere af os campister som oplevede til dette (om som ved det), har naturligvis anmeldt dette til Vejle Politi.

Afslutningsvis kan jeg heldigvis sige at jeg aldrig har oplevet dette før på denne campingplads, hvor der var super mange mennesker i hele sommer perioden, og her havde jeg som alle andre, også mine ting stående ude (borde, stole parasoller osv) som man også bør kan have.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close