Nyheder

Hvad mon der er af kryb og kravl under camping gulvet

Artikel foto: Gulvet bliver fjernet på Fårup Sø Camping 2021

Har du nogensinde tænkt over hvor meget kryb og kravl, der lever under dit faste gulv i forteltet.

Da jeg fjernede mit trægulv som var bygget til mit fortelt, på Fårup Sø Camping, gik jeg og tænkte på, hvad pokker der mon gemte sig derunder, af kryb og kravl. Jeg havde jo set både muldvarpe og eller mosegrise, hygge sig på pladsen, og en enkelt forvirret og nu ret sød lille skovmus, havde også været forbi henover sommeren, når jeg var på campingpladsen.

Artikel foto: Gulvet bliver fjernet på Fårup Sø Camping 2021

Nogle gæster har også snakket om store frøer, og ikke mindst jagtedderkopper, så spændingen var stor, da vi begyndte at save gulvet i stykker, for jeg skulle jo ikke bruge det mere. Da vi fjernede den første del af gulvet, så kunne man se at der havde været lidt vand derunder (den mørke del på billederne), men ellers var der ikke noget i den første ende, som vi fik blotlagt. Jeg må erkende at jeg var en anelse skuffet, selvom jeg gennem to sæsoner har brokket mig højlydt over de mange ørentviste og andre dumme insekter der har været i mit fortelt, så jeg havde forventet mere 🙂

Artikel foto: Gulvet bliver fjernet på Fårup Sø Camping 2021

Vi fik ret hurtigt fjernet hele gulvet, og læsset det på traileren, så vi kunne tage det med os fra Fårup Sø Camping, da campingpladsen netop er blevet solgt. Det eneste jeg mødte af “kryb og kravl” der var “klump” bænkebidere, der havde slået sig ned i et hjørne, og de forsvandt hurtigt derfra, i takt med at vi fjernede det hele, og begyndte at rive pladsen, så den er klar til nye gæster.

Artikel foto: Gulvet er fjernet på Fårup Sø Camping, og pladsen er klar til nye gæster

Det var lidt skuffende, men så gik det jo hurtigere at få fjernet.


 

Back to top button
Campisten.com
Close