Camping & Fiskeri

Hvad gør man ved fiskene man fanger, når man camperer

Artikel foto: Regnbueørred (Skyggehale 2019)

Hvad gør man egentlig med de fiske man fanger, og ikke kan nå at spise, mens man er på camping.

Når man er på camping og gerne vil ud at fiske, så kommer det som regel bag på mange, hvad man egentlig skal gøre af de fisk som man fanger. Der er jo sjældent en stor fryser i selve campingvognen, og fiskene kan jo ikke holde sig særligt lang tid i sommervarmen.

Der er flere muligheder, og i langt de fleste tilfælde kan man låne eller leje sig plads i en fryser på selve campingpladsen, og her skal man naturligvis huske at rense sine fisk inden, og lave sit eget system med mærkater, så man kan finde dem igen i fryseren.

Jeg er ikke så stor fan af det med at bruge campingpladsens fryser, for man bør slet ikke fange så mange fisk, at det skulle blive nødvendigt. Man bør holde sig til det antal man (ens familie) kan spise og kun tage det med hjem, og så lave det til aftensmad, for man er jo på camping, og burde havde rigeligt med tid til at komme afsted på mere end en fisketur.

Artikel foto: Regnbueørred (Skyggehale 2019)

Uanset hvad man vælger, så kan man lave fisken på grillen ved campingpladsen, eller på den medbragte grill til fiskesøen, søen, havet eller hvor man nu vælger at tage hen. Man kan også vælge at ryge flere fisk, og dermed lettere kan opbevare dem i køleskabet, eller i en køletaske, og det smager altså guddommeligt på et stykke rugbrød og naturligvis med en kold øl til.

Jeg vil henover sommeren 2020 vise hvordan man kan ryge sine fisk på Weber Grillen, eller på en helt normal kugle grill, så du måske kan prøve at lave det samme.

Back to top button
Campisten.com
Close