Camping Tips

Husk nu at drikke masser af koldt væske i sommervarmen

Artikel foto: Vand på flaske

Myndighederne advarer om farligt vejr med den pludselige sommervarme, der er på vej mod Danmark, og som bliver hængende heroppe i de kommende 10 til 14 dage. Det farlige er hvis man bliver overophedet, grundet for meget tøj på, eller glemmer at drikke rigeligt med koldt væske.

Jeg kan ikke sige det tit nok, men husk nu at drikke masser af væske, for med den varme, så kan man sidde stille og svede energien væk, og det kan hurtigt blive farligt, specielt hvis man er lidt oppe i årene. Jeg har ofte set mennesker der glemmer at drikke væske, og det kan hurtigt blive farligt, også hvis man nu sætter sig i bilen eller på et andet motordrevet køretøj, så tænk dig om.

Man skal drikke mindst 2,5 liter væske om dagen, og her er det ikke nok bare at drikke vand, her skal det kombineres med saftevand, sodavand og juice, specielt hvis du er ved at dehydrere, for der er ikke nogen salte i vand fra hanen, og det gør, at indholdet af salt i din krop falder, og det kan man også dø af. Man bør faktisk også holde sig fra alkohol, når det bliver så varmt, men det mener jeg nu er op til den enkelte at bestemme, for en kold Tuborg er nu heller ikke tosset, når man sidder foran teltet.

Sidst men ikke mindst, hvis du nu skal opholde dig ude i solen, så husk solcreme, for med alt den sol der kommer, så kan det også hurtigt blive farligt, da man kan blive solskoldet, i sær hvis man opholder sig direkte i solen, gennem længere tid.

Så pas på jer selv derude, det bliver pokkers varmt i lille Danmark igen.

 

Back to top button
Campisten.com
Close