Nyheder

Hjertestarter er sat op udenfor Fårup Sø Camping Reception

Artikel foto: Fårup Sø Camping Reception

Torsdag 21 maj 2020 fik Fårup Sø Camping hængt en  Falck hjertestarter op, udenfor deres reception, lige ved indgangen, så man kan ane den grønne runde boks på billedet herover. Der har været en hjertestarter på Fårup Sø Camping de seneste 10år, men den har været inde i kiosken, og her kunne man jo kun komme til den i åbningstiden, eller hvis lejrchefen lige var i nærheden.

Artikel foto: Hjertestarter ved Receptionen, Fårup Sø Camping

Nu er den placeret synligt ved indgangen til receptionen, og her er der også den nødvendige overvågning, samt alarm ved og omkring hjertestarten, da nogle mener at de skal tage den med sig.

Når man står foran hjertestarteren ved receptionen ved Fårup Sø Camping, så hænger der også en brugsanvisning henover, hvis man er i tvivl om hvordan man skal bruge den, hvis det skulle blive nødvendigt, men det håber vi bestemt ikke.

Læs mere om hjertestarterskabe hos Falck


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close