Put and Take søer

Hessellund Sø-Camping har tre søer og god adgang til Karup Å

Artikel foto: Hessellund Put and Take

Du kan finde hele tre Put and Take søer ved Hessellund Camping, der ligger ved Karup Å, og det er lækkert.

Hessellund Sø-Camping har hjemme under postnummer Viborg, men ligger lige udenfor Karup, hvor der er en stor campingplads, med tilhørende tre Put and Take søer, samt egen adgang til et stræk på Karup Å. Hessellund Put and Take har to “lukkede” søer til campingpladsen´s egne gæster, mens den tredje og sidste, der også er den største, er åben for alle, også gæster udefra.

Det er virkeligt et flot naturområde, hvor man kan se at både campingpladsen og området med fiskesøerne, virkelig bliver vedligeholdt, meget ofte, hvor der er alverdens ting tilknyttet. Der er gode parkeringsforhold, toiletforhold, fiskeforhold, både med betaling, rensning af fisk, og endda egen lille butik med grej, både til Put and Take fiskeren, men også fiskeren der vil i Karup Å.

Artikel foto: Grønt område ved Hessellund Put and Take
Artikel foto: Grønt område ved Hessellund Put and Take
Artikel foto: Vognene på Campingpladsen ligger ned på søen

Hvis man er meget glad for fiskeri, så kunne denne campingplads været et rigtigt godt bud i Jylland, for her er der rigtigt mange muligheder for at få snøren i vandet.

Put and Take søen der er åben for alle, har rent faktisk døgnåbent, så man har mulighed for at fiske om natten også. Hessellund Sø Camping & Put and Take har også nogle rigtige konkurrence dygtige priser, for det er en del billigere end de andre søer som jeg har besøgt gennem tiden, og her kan man starte med 1-2 timer for bare 80kr.

Hessellund har gjort rigtigt meget for lysfiskeren, og det er glædeligt at få lov til at opleve, og du kan se endnu mere på deres hjemmeside hessellundcamping.dk hvor der står mere om priser, både i deres put and take søer, og til Karup Å, også udover deres eget stræk.

Det er et sted man skal opleve… Knæk & Bræk.


 

Back to top button
Campisten.com
Close