Camping & Fiskeri

Hessellund Put and Take i Karup fik en chance onsdag aften

Artikel foto: Hessellund Put and Take

Hessellund Put and Take var den næste i rækken, på Tour de Put and Take, som vi var på i sommeren 2020.

Tour de Put and Take, kan man næsten godt kalde de seneste par uger, hvor jeg har været lidt omkring i Jylland og kigge nærmere på landets forskellige fiskesøer. Der har dog været en lidt kedelig statistik, der har fulgt med, for vi har ikke rigtigt kunne tilføje noget på fangstrapporten.

Onsdag aften 5 august 2020 kørte jeg til Karup for at besøge Hessellund Sø-Camping og deres Put and Take sø, der er åben for alle, døgnet rundt. Da jeg ankom til søen, så sad der en større flok ældre mennesker ved søen, og de havde fanget nogle stykker på Powerbait, og havde endda også fisk på, da jeg kom ned til søen, så der var altså stadig håb for at kunne få en fisk med sig derfra.

Artikel foto: Hessellund Put and Take (kig midtfor)
Artikel foto: Hessellund Put and Take (kig til venstre)
Artikel foto: Hessellund Put and Take (kig til højre)

Hessellund Sø-Camping var stedet hvor min kammerat fra Sjælland og hans familie var på ferie, så vi skulle lige prøve stedet, inden turen gik hjemover igen, og de stødte til ved søen, senere på aftenen. Jeg startede ud med regnorm, da de jo skulle bruges (nu de var gravet op) men der var absolut ingen tegn på liv, end ikke en sølle skalle, så man da i det mindste fik fornemmelsen af en fisk.

Herefter røg jeg over til Powerbait, og havde fået at vide, at de ældre mennesker ved søen, at neon var det som de havde fanget på, så jeg fandt frem til en farve der var tæt på, og prøvede dette. Dette hjalp heller ikke, og min kammerat og hans søn, fangede heller ingenting, de tre timer som de havde ved søen, så det lykkedes altså heller ikke at knække koden denne aften i det Jyske.

Vi er mere eller mindre knækkede, og forstår simpelthen ikke hvor det går galt, og hvorfor vi ikke kan fange de pokkers dambrugsørreder, der normalt æder alt, når de er sat ud i diverse Put and Take søer. I vores unge dage så kunne vi fange fisk, selvom der var høj sol og 30c i skyggen, men nu, selvom det har været overskyet og endda regnvejr, så lykkedes det stadigvæk ikke.

Men vi giver ikke op.. Vi skal nok knække koden.. 🙂

Hessellund Put and Take er et lækkert sted, og får en ny chance, senere på året.


 

Back to top button
Campisten.com
Close