Campingvogn & Fortelt

Helt ekstremt mange stankelben i camping forteltet

Artikel foto: Stankelben i forteltet

Fredag eftermiddag da jeg ankom til campingpladsen, så havde jeg været ude og handle lidt ind til et par dage med afslapning. Der kom mange nye campister til på campingpladsen, så det sad jeg lige og kiggede lidt på nede ved receptionen, inden jeg skulle op og læse af i vognen.

Da jeg kom op på toppen, så var der en dejlig blæst, så det hele tørrede godt, efter alt det regn der har været de sidste par dage, men det var også godt varmt på samme tid, og disse forhold har åbenbart gjort at de kære stankelben, som jeg nævnte for en uge siden, havde optimale forhold.

Nu nævnte jeg godt nok for en uge siden at der var mange stankelben i forteltet, men denne fredag, var der uden at overdrive 3 til 4 gange så mange, og de havde slået sig ned i mit fortelt, som var helt levende, og jeg vil nok tro at halvdelen “hang sammen” fordi de ynglede.

Artikel foto: Stankelben i forteltet

Det kan godt være at stankelben er harmløse, men de skal godt nok ikke bo i mit fortelt, og da det er mere eller mindre umuligt “at hjælpe dem ud” så kom fluesmækkeren på overarbejde, og jeg gik og klappede stankelben de første 10 minutter, efter at forteltet var lynet op.

Jeg har da aldrig set så mange stankelben før nogensinde…

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close