Nyheder

Hedeslag: Mange flipper udover entré ved jordbær selvpluk

Artikel foto: Jordbær

Man skal passe på de sociale medier, i sær når en pludselig er utilfreds med noget, så er der lige pludselig en masse andre med samme mening. Sådan en så jeg på facebook denne torsdag 25 juni 2020, da en frugtplantage bad om entré ved selvpluk af jordbær.

Det kan måske godt lyde lidt tosset, og jeg har nu aldrig oplevet dette selv før, men flere tager et “gebyr” lige for tiden, hvor vi oplever den kedelige Coronavirus Covid-19, og her fortalte min mor at når hun går til frisør, så skal hun give 25kr for et en-gangs slag hos frisøren, og sådan er det.

Men hvis man nu lige tænker sig om en ekstra gang… Når man har betalt for selvpluk, og sidder ude i marken og skal plukke en masse dejlige jordbær, så skal man jo også lige smage på dem, også selvom de ikke er vasket, og nu siger jeg naturligvis ikke at alle gør det, men mange gør, også mig selv. De jordbær du spiser ude i marken, den betaler du jo ikke for, men der kan også være en helt anden grund til at man tager entré, nemlig for at holde styr på antallet af “plukkere”, altså din sikkerhed. Altså de tager 10kr for børn i alderen 2 – 12år og 20kr opefter.. bevares… ! Jeg magtede ikke at hakke mig igennem alle de opslag der var, så fandt ikke helt ud af hvorfor de tog entré men, jeg syntes det er fair, uanset grunden.

Du kan finde opslagene på siden Her

Hvis du selv vil ud og plukke jordbær her i 2020, så findes der er godt redskab til at finde frem til markerne lige omkring dig, og det er på siden selvpluk.com

God fornøjelse, og god sommer…


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close