Campingvogn & Fortelt

Har længe tænkt at en Caravan Mover, er meget overflødig

Artikel foto: Mover

Dengang mine forældre camperede, var der ikke noget som hed en Caravan Mover, eller det var i hvert fald ikke noget alle havde, eller noget man snakkede lige så meget om, som den dag i dag. Jeg undrede mig lidt over hvad pokker det var i starten, da jeg var ude og kigge på vognen, men tænkte faktisk ikke nærmere over det, før vi skulle forhandle. Jo en Caravan Mover, kan man da ikke undvære fortalte den glade “dame” som jeg snakkede med, for så er du jo fri for at skubbe rundt med vognen.

Nu er det jo ikke verdens største campingvogn som jeg har, og på en god dag, så kan man selv flytte rundt med den, men lige nu, her i februar måned, så begynder klokkerne at ringe. For uanset hvor lille ens campingvogn er, så kan den pludselig blive meget tung, med alt det vand vi har fået i Danmark og sidst jeg var en tur omkring campingpladsen og sig hej, var der super meget vand, endda på nogle at de højeste punkter, og siden da, er der igen kommet rigtigt meget vand.

Artikel foto: Mover

Jeg overvejede faktisk på et tidspunkt at få denne Caravan Mover fjernet fra vognen, da den jo også vejer en del, men det er jeg bestemt glad for at jeg ikke valgte at gøre. Om cirka 1,5 måned så åbner campingpladserne stille og roligt i Danmark, og man kan få vognene på græs igen, og så vil det være træls at skal skubbe rundt med en fuld læsset campingvogn, og en god omgang pladder.

Nu er jeg faktisk glad for den, og sikkert endnu mere glad for min Mover, når vi skal afsted ud i det blå igen, og opleve en masse.

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close