Camping Tips

Gulvmåtter i campingvogn og fortelt er godt i alt slags vejr

Artikel foto: Gulvmåtter i forteltet

Det er jo nok ikke den helt store raketviden, at det er godt at have gulvmåtter i sit fortelt, nu det begynder at regne en hel del igen, men det er ikke alle som har denne løsning.

Det er bare meget lettere, for det er ikke kun mudder og snask man slæber med ind i forteltet, for der følger også en del græs med, og hvis man ikke har et par gode gulvmåtter i forteltet, så ender det hele jo inde i campingvognen. Men man slipper nu nok aldrig helt for at der kommer noget med ind i vognen, og det oplever jeg da også selv, men det sætter i hvert fald begrænsninger.

Artikel foto: Gulvmåtter i campingvognen

Inde i selve campingvognen har jeg også et par Gulvmåtter, en ved indgangen og en på gulvet, men det er nu mere så der er ikke er fodkoldt. Lige den første nat herude og jeg vågnede op til en ret kold april morgen 2020, så må jeg da erkende, at jeg savede guldvarmen et kort øjeblik.

Kolde fødder kan klares ligesom når det regner meget, nemlig påklædningen.

Men gulvmåtter er altid optimalt at have, og jeg er i hvert fald glad for det.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close