Campingvogn & Fortelt

Gulvet drillede en anelse mere end forventet denne tirsdag

Artikel foto: Ankomst til Fårup Sø Camping 2020

Denne tirsdag 21 april 2020 var dagen hvor Bette Vogn skulle tilbage på græs, hos Fårup Sø Camping i Jelling. Alt gik efter planen herned, da den jo var pakket og klar allerede mandag aften, så det var jo bare at få vognen efter bilen, og så afsted. Gulvet havde fået en masse luft og var knastørt, og som du nok også kan se på artikel foto, så er der høj sol her i Danmark lige for tiden.

Det tog ikke lang tid at få skubbet vognen på plads ved gulvet vi byggede i træ i 2019 sæsonen, men den kom vist ikke helt så meget på plads om ønsket. Det er altså svært at ramme, som den skal første gang, men igen så lærer man jo hele tiden, også af de fejl som man nu engang laver.

Artikel foto: Trægulvet i forteltet

Vi var næsten færdige med at smide forteltet op, og der var også en god luftig vind, denne tirsdag, så bare tanken om at skulle have det hele ned igen og lave det om, var ikke lige til stede.

Artikel foto: Trægulvet i forteltet

Campingvognen kunne nemt have været 5-10 cm tættere på gulvet, og være rykket lidt til siden, men vi fik da klemt det op. Det er nok en af de ting der lige skal finpudses henover sommeren, men ikke lige i dag.

Artikel foto: Trægulvet i forteltet

Forteltet er sat op, og sat fast, også med lidt ekstra, da der jo er en god vind her helt oppe på toppen af campingpladsen. Nu skal der pakkes ud i forteltet, og ikke mindst i campingvognen, så man kan komme lidt nemmere rundt, og ikke skal rode rundt med alle tingene..

Der er jo masser af tid til dette…og mon ikke det bliver klaret inden dagen er omme..


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close