Campingvogn & Fortelt

Græsset gror med alt det vand, og så skal det jo klippes igen

Artikel foto: Græsset ved campingvognen 2020

Når man er fastligger på campingpladserne, så skal græsset også holdes omkring forteltet og campingvognen, og den opgave tager jeg nu gerne med mig. Nogle har allerede været i gang med at klippe her i april 2020, men camping chefen har kørt rundt med den store maskine, så jeg har endnu ikke være i gang selv endnu.

Men tiden nærmer sig, selvom det ikke se pokkers langt ud på de par artikel foto du kan se her denne mandag, men det gror, og inden man ser sig om, så er det træls langt.

Artikel foto: Græs ved forteltet, april 2020

Der kommer jo en del vand i denne uge, så det bliver nok ikke før næste weekend, at jeg skal have min Park el-plæneklipper med opsamler frem igen, som jeg kuppede for bare 599kr. – Så skal græsset have den helt store tur, men jeg syntes personligt ikke at det er noget “surt slid” for det kommer jo til at stå knivskarpt, og det fejler jo ikke noget, at ens plads fremstår flot.

Jeg syntes det er hyggeligt at slå græs, og så har man jo også gjort sig fortjent til en kold øl bagefter.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close