Campingvogn & Fortelt

Græsset gror helt vildt med alt det vand, og pludselige varme

Artikel foto: Bette Vogn på toppen, 16-6-2020

Mandag 15 juni 2020 kom jeg tilbage på pladsen og kunne se at der atter skulle kigges nærmere på græsset rundt om vognen og forteltet. Det er jo helt naturligt at græsset gror så meget, med alt det vand, og varme hele tiden, og specielt lige nu i denne uge hvor der virkelig er blevet sommer i lille Danmark, med 25-28 grader frem mod den kommende weekend, og det er nu rart nok.

Men jeg tror aldrig jeg har slået så meget græs i mit liv, som her på campingpladsen, og som tidligere nævnt, så er det faktisk rart at ens plads fremstår flot, når der kommer andre forbi. At teltet så er en anelse skævt, gør ikke så meget (er bare for doven til at skal rykke det hele) men jeg er sikker på at det bliver pænere til den næste sæson 2021, hvor jeg igen har lært en masse nyt.

Artikel foto: Græsslåning ved vogn og telt 15-6-2020

Men mandag først på aftenen fik jeg så atter klippet græsset, og han denne tirsdag nyde det flotte vejr i ro go mag, og så smager kaffen og en anelse bedre, i sær når man sætte sig ud i forteltet klokken 06:00 om morgenen og se der er 15 grader, og stigende.

Artikel foto: Græsslåning ved vogn og telt 15-6-2020
Artikel foto: Græsslåning ved vogn og telt 15-6-2020

Campingpladsens ejere er også gode til at holde græsset omkring på pladsen, og de slået vist græs mindst tre gange om ugen, som jeg forstod det sidst jeg spurgte. På billedet herover kan man se midten mellem min plads og stien, og hvor langt det er (det blev slået for en uge siden).

Så der er lidt at se til, selvom man er på camping…


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close