Campingvogn & Fortelt

Græsset blev trimmet ved og omkring telt og campingvogn

Artikel foto: Græsset blev trimmet 3-6-2020

Onsdag 3 juni 2020 skulle være den sidste sommerdag med høj varme i en periode, så jeg tænkte at jeg lige ville ned og slå græsset, så alt kunne stå snorlige. Da jeg ankom til Fårup Sø Camping omkring middag, så slog jeg lige ind omkring receptionen, og her fortalte lejrchefen at han netop havde været rundt på stort set hele pladsen og slå græs, så jeg skulle bare tage inde ved kanterne.

Artikel foto: Fin klipning ved indgangen til forteltet

Det gør jo det hele lidt lettere, men jeg skulle da have min plæneklipper frem, da han ikke kan klippe helt inde ved teltet, ved bordet, og bagved vognen, hvor der jo er ledninger. Men det gjorde ikke noget, for nu var jeg kommet derned, og så kunne jeg lige så godt give det hele turen, altså med hæksaksen langs kanterne også, så det hele står pænt, inden der kommer regn senere.

Artikel foto: Der er også klippet bag vognen

Det er en rar fornemmelse at kan se det hele står pænt, og i sær når man ved at man ikke kan komme til at klippe græsset de kommende dage, grundet regnen der skulle komme. Man kan også se at campingpladsen folk har været i gang med gang, ned til vandet, så det hele står virkelig flot.

Jeg er tilfreds, og klar til meget mere camping…


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close