Camping & Fiskeri

God morgentur til Skyggehale Put and Take torsdag morgen

Artikel foto: Skyggehale Put And Take

Skyggehale Put and Take er en af mine favorit fiskesøer, og den besøgte jeg onsdag morgen.

Onsdag aften 10 juni 2020 fik jeg langt om længe kigget mit fiskegrej igennem efter en længere periode, og så besluttede jeg mig for at stå tidligt op, så jeg kunne komme ud at fiske et par timer, inden dagens arbejde skulle klares. Jeg stod op 04:30 denne torsdag morgen 11 juni 2020 så jeg kunne få lavet lidt kaffe og pakket bilen, så jeg kunne komme ud til Skyggehale Put and Take.

Afsted det kom jeg, og landede ved Skyggehale 05:20ish, og her forventede jeg at kunne komme stille og roligt i gang på min “faste plads” men næh nej. Der var faktisk allerede en 8-10 biler ved Skyggehale Put and Take denne morgen, og de var kommet til åbningen 05:00.

Artikel foto: Skyggehale Put and Take, 11-6-2020

Jeg havde bestemt ikke regnet med at se så mange Danske lystfiskere så tidligt en torsdag morgen, så det må betyde at mange stadig er Corona ramte med arbejdet, for der plejer nu godt nok at være mange Tyskere på denne tid af året, men de skal jo vente lidt på grænsen endnu.

Artikel foto: Skyggehale Put and Take, 11-6-2020

Jeg snuppede et par timer, men i søen oppe ved “huset” hvor man køber adgang, og her fiskede jeg med powerbait på bunden som jeg plejer, men jeg må være lidt rusten, da jeg mistede et par stykker den første times tid. Herefter skiftede jeg til et bobleflåd med regnorm den sidste time, og lige til lukketid så kom der en regnbueørred forbi, der ikke kunne stå for fristelsen.

Artikel foto: Skyggehale Put and Take, 11-6-2020

Aftensmaden var reddet… Nu er fisken renset og lagt på køl til i aften, og når jeg laver denne i ovnen, så sørger jeg lige for at smide min opskrift på dette her på siden, så du også kan få muligheden for at lave dette (hvis du altså fanger nogle fisk) Min plan var at have røget den på weberen, men jeg mangle rygeflis, og det skal jeg lige ud at have hentet, så det bliver næste gang.


 

Back to top button
Campisten.com
Close