Kultur & Oplevelser

Givskud Zoo – Løvepark med omkring 800 forskellige dyr

Artikel foto: Zoo

Omkring 11km fra campingpladsen i Jelling, der finder du Givskud Zoo – Løvepark, der har omkring 800 forskellige dyr. Her kan man få rigtigt mange timer til at gå, og hvis ens børn keder sig lige på campingpladsen, så er dette en rigtigt god mulighed for at “køre dem lidt trætte” med masser af frisk luft, og en stor bunke oplevelser og indtryk, så sjældent bearbejdes på kort tid.

Artikel foto: Zoo

Men man nemt bruge mere end et besøg i Givskud Zoo – Løvepark, for her er ikke to dage ens, og dyrene vokser jo også. Givskud Zoo er spændende fordi du kan køre rundt i vildtreservatet i din egen bil, eller du kan også vælge at køre med parkens bus.

Givskud Zoo – Løvepark har også åben i vinterperioden, men det er mest for skoler og børnehaver m.v, men alt dette kan du tjekke op på hos givskudzoo.dk hvor du kan spare op til 25% ved køb af deres årskort til Black Friday 29 november 2019, og dermed komme igen flere gange.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close