Camping Tips

Gennemgå altid hytten eller vognen sammen med udlejer

Artikel foto: Sol

Når du skal leje en hytte, en campingvogn, eller noget helt tredje, så gennemgå det altid med udlejeren inden det skal bruges, for så kommer der ikke nogle dyre og uventede overraskelser.

Den Danske sommer 2021 spåes til at blive ekstra speciel, for en analyse siger at 3/4 Danskere vil holde ferie i Danmark, eller er måske tvunget til det, grundet Covid-19.

Dette skaber pres på de mange ting, som man kan leje, og vil på samme tid betyde at tingene vil blive slidt, og kan gå i stykker.

Rigtigt mange Danskere skal ud at leje en campingvogn med fortelt, almindelige telte, eller nogle af de mange campinghytter, eller ferieboliger, der er i Danmark, og det er gennem “pladser” og mange private. Derfor skal du gøre dig selv en tjeneste, og gennemgå det du skal leje, med udlejeren, og eventuelt også sørge for at tage nogle billeder, eventuelt med din mobil-telefon, så du er på den sikre side, når du skal aflevere det du har lånt eller lejet.

Man ser desværre oftere at lejeren/låneren får skyld for at have ødelagt noget, som en tidligere lejer/låner er sluppet fra, og så skal man igennem et mindre helvede, for at bevise, at man ikke har ødelagt tingene, men igen, hvis man nu har ødelagt noget, så få det ud af verdenen, for det er langt bedre at være ærlig, end lade være med at sige noget.

Tænk over det… Og rigtig god sommer til jer derude.


 

Back to top button
Campisten.com
Close