Campingvogn & Fortelt

Genboen havde sat en overraskelse til mig i forteltet

Artikel foto: Overraskelse i forteltet

Hverdagen er tilbage, og når man rammer campingpladsen, frem mod sæsonafslutningen, så er man ikke sikker på at rende ind i sine faste naboer eller genboer, som man har tilbragt mange timer sammen med gennem sommeren 2020. Denne sæson var min anden- sæson på Fårup Sø Camping, og jeg havde heldigvis de samme naboer som det første år, så dem man lærte lidt at kende, har man lært endnu bedre at kende, og jeg syntes personligt at vi har et godkendt forhold til hinanden.

Mine genboer (Allan og Mona) har jeg hygget en del sene aftenstimer med gennem denne sommer, selvom der har været udfordringer med den dumme coronavirus covid-19 i hele verden, men det er ikke noget vi som sådan har haft på tæt hold ude på campingpladsen. Når jeg sad udenfor mit fortelt og nød en kop kaffe, eller en kold øl, så har jeg set dem stå og kaste med nogle bolde på en snor, for at ramme en lille stige i træ, og jeg har tit undret mig over, hvad pokker dette dog var for et spil.

Artikel foto: Overraskelse i forteltet – Stigegolf

Midt på sommeren blev jeg dog alligevel for nysgerrig og måtte hen og se hvad pokker de dog lavede, og så blev jeg ellers præsenteret for stigegolf, og det havde jeg aldrig hørt om, selvom det har været et hit gennem en del år efterhånden.

Da jeg kom derhen, så skulle de spille om opvasken, og de spurgte grinende om jeg ville spille med, og da jeg fik et prøvespil, der gik udover forventning, så takkede jeg da ja til at spille med, selvom jeg jo godt havde min egen opvask at skulle forholde mig til.

Jeg tabte… jeg vandt deres opvask.. suk…men jeg fik heldigvis hjælp, da de var søde at komme ned og hjælpe til, men jeg måtte klare min egen opvask alene (den var os lille).

Artikel foto: Overraskelse i forteltet – Stigegolf

Ud på aftenen fik vi lidt drue og spillede indtil det var mørkt, og her spurgte genboen (Allan) om jeg ville tage imod sådan et spil stigegolf, hvis han lavede et til mig, og efter lidt snak frem og tilbage, så fik jeg takket ja tak. Ugerne gik og jeg havde mere eller mindre glemt det, i og med den travle hverdag var vendt tilbage, men denne weekend, hvor jeg lige var en tur nede i vognen og hente lidt småting, så opdagede jeg at de havde været forbi midt i ugen, og her havde de sat et spil af til mig i forteltet. Han havde altså husket det…! Tak.

Nu skal der trænes hele vinteren, så jeg kan slå dem, men en arm på ryggen..


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close