Campingvogn & Fortelt

Gad vide hvad der lever af kryb og kravl under gulvet i forteltet

Artikel foto: Opbygning af fast gulv i forteltet

Tilbage i 2019 hvor det var min første campingsæson nogensinde, og dermed også den første sæson på Fårup Sø Camping i Jelling, der besluttede vi os jo for at opbygge et gulv i forteltet i træ for at beskytte miljøet. Gulvet har indtil videre holdt rigtigt godt, selvom det er begyndt at knirke lidt, nogle steder, men man siger jo som regel, at ting der knirker, holder.

Men med alle de ørentviste og stankelben, og ikke mindst de mange tordenfluer, så kom jeg til at tænke på hvad der lever under selve gulvet.

Artikel foto: Brun dræbersnegl..

Denne fredag morgen sad jeg udenfor og hyggede med en kop kaffe, og lige pludselig kiggede der en af de store brune dræbersnegle frem i det ene hjørne af forteltet, og den kom luskende ud, under mit gulv, hvor der garanteret er dejligt fugtigt, og masser af skygge…

Så kom den der tanke… gad vide hvad der bor derinde…? Ja vil man overhovedet vide det, og skal man måske prøve at åbne ned dertil, når 2020 sæsonen er ovre?… den tænker jeg lige lidt over de kommende 5 uger, frem mod 13 september hvor det er sidste dag….

 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close