Camping Tips

Fredagens festmåltid, 485g sandwich fra SuperBrugsen

Artikel foto: Fredagens festmåltid 1-5-2020

SuperBrugsen i Jelling har alt hvad du har brug for, men også en næsten 500g stor sandwich.

Sidst på dagen fredag 1 maj 2020 sad jeg og tænkte på om jeg skulle have mig en omgang smørrebrød fra SuperBrugsen i Jelling, da de jo har lidt at de ekstra gode ting i disken.

Jeg trillede afsted, og kom op til SuperBrugsen, hvor der ikke var særligt mange mennesker, eller så var de spredt godt, og kom ned til slagter afdelingen, med alt det forberedte mad i pakkerne.

Der var faktisk ikke så meget smørrebrød, men mere “tre stykker rugbrød med pålæg” osv, og det var altså ikke det jeg sad og drømte om. Så stod der en ung pige, med sin mor og kiggede efter noget af det samme, og hun hev pludselig et monster af en sandwich frem fra disken, og fniste til sin mor og sagde, at den her kom de da aldrig nogensinde igennem, og satte den pænt fra sig.

Der stod præcis to tilbage, en med ost og skinke, og en med frikadelle, og det var altså nogle monstre på mellem 485 og 500gram, hvilket er meget for mig, og så kostede de kun 49kr stykket, og da jeg simpelthen ikke kunne vælge, så tog jeg dem begge to, for så havde jeg jo til i morgen.

Artikel foto: Sandwich med skinke og ost
Artikel foto: Sandwich med skinke og ost

Er du gal for et festmåltid, den smagte bare godt, og var alle pengene værd, selvom jeg sad og rystede lidt på hovedet af mig selv, da jeg manglede en kvart. Det mættede jo helt vildt, og jeg tænkte at jeg bestemt ikke kom sulten i seng, og her klokken 21:30 kan jeg hilse at sige, at jeg stadig ikke er sulten, og helt sikkert ikke skal have noget mere mad før i morgen lørdag.

Artikel foto: Der blev spist op..

Der blev spist op, men om jeg lige napper endnu en igen lørdag, ja det er jeg faktisk lidt usikker på, for der er helt sikkert nok mad til to personer i sådanne en sandwich her.

Kan klart anbefales… God weekend.


 

Back to top button
Campisten.com
Close