Nyheder

Forsinket velkommen til 2021, med Coronavirus / Covid-19

Artikel foto: Øv..

Lettere forsinket, kan jeg byde jer alle velkommen “tilbage” til bloggen, midt under Coronavirus, Covid-19.

Hej igen, ja så er jeg tilbage igen her på Campisten.com, selvom jeg faktisk slet ikke har været “væk” men blot haft denne blog i en form for svale. Coronavirus, ja man kan ikke helt slippe for det, selvom man gerne vil, for det fylder bare meget i hverdagen, også selvom man ikke ønsker det, så kan man ikke helt slippe for at se eller høre om det, og det syntes jeg, sagt på godt Jysk, er lidt træls.

Min oplevelses-lyst har været lidt på standby, for man kan jo ikke rigtigt gøre noget i lille Danmark, uden man skal passe på en masse ting, og det skal man naturligvis også gøre, hvis der er krav til dette, sådan er min opfattelse i hvert fald, og jeg kan jo ikke sidde og skrive om, hver gang jeg har været ude at gå en lille tur, og fået mig lidt frisk luft, eller kan jeg?.

Der har bare været så mange andre ting i forretningen der skulle passes, specielt på mit store nyhedsmedie, der SKAL have nyt indhold hver eneste dag, selvom min branche er en anelse presset, men vi har da klaret os gennem det “første år” med Covid-19.

Nu er der kommet lidt mere lyst til “at komme mere ud” og vi kan jo også se en hvis form for lys, for enden af tunnelen, selvom der nu er gået et år med denne dumme virus, og tiden er inde til at vi får lidt fut i denne blog igen, også selvom jeg solgte min campingvogn i slutningen af 2020, for der ligger en masse gamle, og nye ting klar til, når Danmark åbner lidt mere op.

Det skal lige siges, at jeg ikke har været smittet med Covid-19, og jeg håber da heller ikke jeg får det, men så må vi jo bare tage denne oplevelse med også.. Ukrudt forgår ikke så let.


 

Back to top button
Campisten.com
Close