Campingvogn & Fortelt

Første morgen længe, uden ørentviste og stankelben

Artikel foto: Morgen uden kæledyr i forteltet

Det er bare typisk at man her 2 uger før sæsonen stopper, endelig har en morgen uden alverdens insekter i forteltet, men så skal det bare nydes. Der var hverken ørentviste eller stankelben denne morgen, og var en helt befrielse at kunne sidde og nyde morgenkaffen uden “kæledyr”.

Altså helt tomt var der ikke, for en enkelt mejeredderkop havde forvildet sig frem i forteltet, men det kan jeg altså godt leve med, for den sidder bare stille, og basker ikke forvildet rundt. Det har været en flot og stille morgen her ved Fårup Sø, efter det har regnet hele natten, og givet flere campister problemer med vand (læs meget vand) i deres fortelte, og har udskudt deres hjemrejse lidt tid.

Artikel foto: Ingen dyr i forteltet
Artikel foto: Ingen dyr i forteltet
Artikel foto: Morgenkaffe

Det har næsten været lidt for stille, men alligevel sidder man og kigger rundt om der ikke kommer noget flagrende rundt, men nej, fluesmækkeren skulle ikke bruges denne morgen. Der er faktisk en del campister til stede her på Fårup Sø Camping, denne lørdag, men mange af dem har vist planer om at pakke deres vogne ned, for sæsonen slutter jo senest 13 september 2020.

Nu skal de sidste to uger nydes, uden diverse kæledyr…


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close