Nyheder

Første gang i 40år at jeg oplever en stor grøn løvgræshoppe

Artikel foto: Stor Grøn Løvgræshoppe

Fredag eftermiddag i Midtjylland, inden jeg skulle en tur ned i campingvognen, der oplevede jeg noget, som jeg aldrig har set før i mit +40år lange liv. For lige pludselig sad der en kæmpe stor græshoppe på muren, og jeg tænkte med det samme Afrika, græshoppe plage, osv osv, og så skulle den bare fanges i et syltetøjsglas (naturligvis med huller i, så den kan få vejret) og undersøges.

Men jeg fandt faktisk hurtigt ud af på google, at den skam er helt normal her i Danmark, og hedder en Stor Grøn Løvgræshoppe, men ifølge naturbasen.dk så lever den faktisk nær så meget i Midtjylland, som andre dele af landet, og det kan måske være grunden til at jeg aldrig har set en.

Artikel foto: Stor Grøn Løvgræshoppe
Artikel foto: Stor Grøn Løvgræshoppe

Der er lidt uenighed om hvor store hannerne og hunnerne kan blive, men den her var nu rigeligt stor til mig, og jeg tænker den var omkring 6-8cm, men om det var en han eller en hun, det vil jeg lade eksperterne om, jeg er bare noget overrasket over at rende på sådan en bandit..

Græshoppen blev naturligvis lukket ud igen efter et par billeder glasset.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close