Nyheder

Følg med i Campingvejret i Danmark, der skifter hele tiden

Artikel foto: Campingvejr

Det Danske vejr skifter næsten hele tiden, og det er svært at sige, hvornår det præcist er campingvejr. Sommeren 2019 glemmer vi sikkert aldrig, og hvis vi er heldige så kommer der meget mere af dette, men man ved det jo aldrig helt. Lidt regn tager man jo ikke skade af, og hvis man skal på fisketur så er det bestemt langt bedre at komme ud at fiske i regnvejr end i høj solskin.

Tidligere kunne man få en vejrudsigt ind på hjemmesiden, og der findes da også muligheder stadigvæk, men de er langt fra effektive i forhold til dem DMI udsender dagligt. Hvis man har planer om at skal ud og have kultur og oplevelser, så er det en god ide at følge vejret på DMI, så har man en god ide om man, hvad man skal have på af tøj, med mindre man altså skal være indenfor.

DMI.dk har daglige, ugentlige og længere vejrforudsigelser og det er en god ide at holde øje med deres hjemmeside, eller måske endda på deres Twitter.

 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close