Nyheder

Flyene fra Billund Lufthavn kommer indover pladsen

Artikel foto: Fly letter fra Billund Lufthavn

Sidste sommer (2019) kunne man dagligt opleve en masse fly til og fra Billund Lufthavn, for de kommer lige indover, eller “i kanten” af campingpladsen. De mange afgange er jo noget mindre i denne tid med Coronavirussen, men de har altså stadig afgange og ankomster fra Billund.

Selvom jeg syntes de er tæt på, så er de nok alligevel langt fra, men sidste sommer kunne man faktisk næsten forestille sig, at man så mennesker i flyene, for når de ankommer mod Billund Lufthavn, så kommer de altså en del længere nede, og tæt på campingpladsen.

Artikel foto: Fly fra Billund Lufthavn

Første gang jeg oplevede at der kom et fly ind mod Billund Lufthavn, så tænkte jeg først “den var godt nok langt nede” og “hvad pokker har den gang i” men da der kom nogle stykker mere gennem dagen, så kom jeg til at tænke på at, vi jo ikke er langt fra Billund.

Det er på ingen måder til gene for gæsterne på campingpladsen, og hvis man har interesse i mange forskellige fly, så kommer man langt med en kikkert, eller en god linse til sit kamera.

Det er faktisk lidt spændende at se de mange forskellige fly, men også dette er jo blevet noget begrænset i denne tid, grundet den dumme Coronavirus Covid-19.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close