Camping & Fiskeri

Fiskeriet er blevet populært efter Coronavirus kom til i 2020

Artikel foto: Fiskeri

Efter Coronavirus Covid-19 kom til landet, så er fiskeriet også blevet mere populært, og det er fordi at man kan komme ud og få lidt frisk luft, og tænke på noget helt andet, end hverdagen, der er ændret for rigtigt mange mennesker. Normalt når jeg er smuttet ud i en Put and Take sø et sted i Danmark, en weekend, så har der da været mennesker, men også med rimelig plads, så man kunne komme til, men det har ændret sig, og her tænker jeg at det må være grundet Coronavirus Covid-19.

De sidste par weekender har jeg været ude og kigge hos blandt andet Skyggehale Put and Take, og hos Tusaagaard Put and Take, og her har der været mange mennesker, unge som gamle, og med mange børn. Skyggehale er søerne er ikke super store, men når der står fiskere ved næsten alle skure, så er det svært at klemme sig ind med en spinnestang, og på samme tid “holde afstand” som man skal af flere årsager, men hos Tusaagaard Put and Take var der virkelig mange mennesker søndag, selvom de har tre store søer, en børnesø, og eget lukket å-system.

Det var lige på kanten (efter mit hoved) så jeg blev i bilen og kiggede lidt på de mange Danskere, der skulle en tur ud i det fri og slippe tanken om Covid-19, og hverdagen derhjemme.

Fiskeriet har jeg altid været glad for, men har bare ikke følt at tiden har været med mig, men det er jo en selv der bestemmer, hvor man skal bruge sin tid, og det vil jeg lave om på nu. Jeg vil nok holde mig til Put and Take søerne, i hverdagene og så kigge ud mod de mange lækre åer, og kysten, i weekenderne, og her findes der altså også mange fine steder i Danmark.

Back to top button
Campisten.com
Close