Campingvogn & Fortelt

Fik jeg nævnt at der ikke er nogle svaler ved Fårup Sø i 2020

Artikel foto.. morgen himmel ved Fårup Sø

Jeg mener at jeg tidligere fik nævnt at der ikke var nogle svaler omkring Jelling, eller i hvert fald her på Fårup Sø Camping, men det kan jeg bestemt bekræfte af der er, og endda i stor stil. For en uge siden, da jeg sidst var på campingpladsen, der var himlen sort af svaler, hver morgen og aften.

Jeg var lidt usikker på om det bare var nogle som kom forbi, og var ved at samles, inden de skulle ud på den vilde 13.000km rejse mod Afrika, hvor de lever om vinteren, men det ser ikke ud til at de har lyst til at rejse endnu. Denne mandag morgen 17 august 2020, var de her nemlig igen, men de var super højt oppe i luften, og meget svære at få øje på, men man kunne høre dem.

Artikel foto.. morgen himmel ved Fårup Sø

Der var flere hundrede svaler indover Fårup Sø, og campingpladsen, men ligesom sidste weekend, så var de kun i omkring 10 – 15 minutter, og så var de lige så hurtigt væk, som de dukkede op. Men svalerne er her helt sikkert, og det er nu rart, for jeg mindes ikke at have set så mange, i en del år, eller så har jeg bare ikke lagt mærke til det, på samme måde, som når man er på camping.

Der er virkelig mange fugle, ænder og måger på de her kanter…

Dejligt med morgensang, til morgenkaffen.. Det bliver jeg aldrig træt af.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close