Campingvogn & Fortelt

Fastliggere skal også holde græsset omkring forteltet

Artikel foto: Græs omkring forteltet

Når man er fastligger på landets campingpladser, så skal man (formentlig på 9/10) også selv sørge for at holde arealet omkring campingvogne og forteltet, så det hele tiden står pænt. Det er altså heller ikke en vanskelig opgave, men hvad pokker skal man have af plæneklipper?

Mange campingpladser har faktisk plæneklippere stående, som man frit kan bruge, men sådan en med benzin-motor er bøvlet at skubbe rundt med, hvis man bor langt væk fra hvor de står, og så larmer de en del, og det er ikke alle gæster på pladsen, der syntes om det.

Artikel foto: Park el-plæneklipper

Jeg hentede en motor-plæneklipper en gang, og så fik jeg nok af det, for det var godt nok bøvlet. Så jeg kørte en tur i Silvan og fandt mig en Park el-plæneklipper med opsamler, og den kostede kun 599kr. Den har jeg været meget glad for, og med 20 meter ledning (cirka 150kr) så var jeg godt kørende. Når jeg ikke brugte klipperen, så kan den foldes sammen, og skubbes indunder campingvognen. Perfekt løsning efter min mening, og den gør jo det som den skal.

Artikel foto: Græs ved forteltet

Hvis man vil have det perfekte look ved forteltet, så kan man klippe græsset her, med en ganske almindelig saks, men pas lige på snorene (snakker af erfaring) 🙂 ! Det helt store samtaleemne i Danmark, både privat og på campingpladsen er.. hvornår er det rigtige tidspunkt så at slå græs?

Hvis man nu gøre det mellem 10:00 og 12:00 (formiddag) , 15:00 og 17:00 eftermiddag, så burde man ikke forstyrre gæster, der gerne vil sove længe, få sig en middagslur, eller blive forstyrret midt i aftensmaden. Jeg har ikke oplevet nogle sure miner over det endnu, men det koster jo heller ikke noget at spørge sine nærmeste naboer på campingpladsen, om det er ok med dem.

Der findes helt sikkert mange andre gode løsninger, men dette fungerer hos mig.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close