Camping Tips

Fast gulv i forteltet, opbygget i træ for at beskytte miljøet

Artikel foto: Opbygning af det faste gulv

Der er ingen grund til at købe sig fattig i diverse plastic gulve, hvis du på forhånd ved at du vil have din campingvogn liggende i længere tid, for den miljø rigtige måde er naturligvis at bygge det op i træ, og så kan det også fjernes helt igen, hvis du skal videre. Nu er min campingvogn kvart størrelse af mange andre, og da forteltet kom op, og vi havde haft den første “sommer regnbyge” så kunne jeg hurtigt se at jeg boede midt i smørhullet og vandet rigtigt gerne ville ind i mit fortelt.

Derfor besluttede jeg mig for at bygge en fast bund i træ, og det kunne jeg med min størrelse fortelt, gøre for omkring 1.000kr, efter materialerne var købt i Silvan. Herunder kan du se lidt billeder fra den gang vi byggede gulvet i starten af Juni måned 2019.

Artikel foto: Opbygning af fast gulv i forteltet

Vi startede med at få lidt sand i bunden, så det var lidt mere jævnt, og herefter kunne vi begynde at bygge rammen op, og naturligvis få det hele i vatter, med diverse opklodsninger.

Artikel foto: Opbygning af fast gulv i forteltet
Artikel foto: Opbygning af fast gulv i forteltet

Da alt var i vatter og rammen var bygget færdig, så kunne vi få skruet osb pladerne skruet fast, så det blev til et dejligt stabilt og fast gulv i forteltet, så man kunne gå rundt uden at få våde strømper.

Artikel foto: Opbygning af fast gulv i forteltet

Da gulvet var bygget færdigt (tog omkring 5-6 timer med pauser) så var det klar til at “gulvtæppet” kom på og fik et par skruer ude i siderne, så det ikke smuttede rundt.

Artikel foto: Opbygning af fast gulv i forteltet
Artikel foto: Opbygning af fast gulv i forteltet

Det hele kostede omkring 1.000kr at lave, og det var med lægter, osb plader, skruer og tæppet, og så kan det naturligvis holde mere end bare en sommer sæson på pladsen. Når sæsonen kommer til ende, engang i september måned 2019, så kan de hele dækkes af, når vognen er fjernet, og så har man sit faste gulv klar til forteltet, når man vender tilbage til den nye sæson.

Alle materialerne er købt i Silvan.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close