Camping Tips

Fast gulv i forteltet, opbygget i træ for at beskytte miljøet

Artikel foto: Opbygning af det faste gulv

Se hvordan jeg byggede mit eget faste gulv til forteltet, i træ, for at beskytte miljøet, og til billige penge.

Der er ingen grund til at købe sig fattig i diverse plastic gulve, hvis du på forhånd ved at du vil have din campingvogn liggende i længere tid, for den miljø rigtige måde er naturligvis at bygge det op i træ, og så kan det også fjernes helt igen, hvis du skal videre. Nu er min campingvogn kvart størrelse af mange andre, og da forteltet kom op, og vi havde haft den første “sommer regnbyge” så kunne jeg hurtigt se at jeg boede midt i smørhullet og vandet rigtigt gerne ville ind i mit fortelt.

Derfor besluttede jeg mig for at bygge en fast bund i træ, og det kunne jeg med min størrelse fortelt, gøre for omkring 1.000kr, efter materialerne var købt i Silvan. Herunder kan du se lidt billeder fra den gang vi byggede gulvet i starten af Juni måned 2019.

Artikel foto: Opbygning af fast gulv i forteltet

Vi startede med at få lidt sand i bunden, så det var lidt mere jævnt, og herefter kunne vi begynde at bygge rammen op, og naturligvis få det hele i vatter, med diverse opklodsninger.

Artikel foto: Opbygning af fast gulv i forteltet
Artikel foto: Opbygning af fast gulv i forteltet

Da alt var i vatter og rammen var bygget færdig, så kunne vi få skruet osb pladerne skruet fast, så det blev til et dejligt stabilt og fast gulv i forteltet, så man kunne gå rundt uden at få våde strømper.

Artikel foto: Opbygning af fast gulv i forteltet

Da gulvet var bygget færdigt (tog omkring 5-6 timer med pauser) så var det klar til at “gulvtæppet” kom på og fik et par skruer ude i siderne, så det ikke smuttede rundt.

Artikel foto: Opbygning af fast gulv i forteltet

Se også: Mit opbyggede gulv i træ skulle fjernes fra campingpladsen

Se også: Hvad mon der lever af kryb og kravl under camping gulvet

Det hele kostede omkring 1.000kr at lave, og det var med lægter, osb plader, skruer og tæppet, og så kan det naturligvis holde mere end bare en sommer sæson på pladsen. Når sæsonen kommer til ende, engang i september måned 2019, så kan de hele dækkes af, når vognen er fjernet, og så har man sit faste gulv klar til forteltet, når man vender tilbage til den nye sæson.

Alle materialerne er købt i Silvan.


 

Back to top button
Campisten.com
Close